Dakrenovatie

De Silicone Roofing TG dakcoating is de beste optie in dakrenovatie voor een naadloos, waterdicht en zonreflecterend dak. Dit nieuwe product van Global Paint Professional stopt de veroudering van verschillende soorten dakbedekking en kan meteen over oude dakbedekking worden aangebracht. Deze unieke methode is totaal anders dan de traditionele methode van dakrenovaties én stukken voordeliger! De unieke Triple Guard Technology in de Silicone Roofing TG zorgt voor een langere levensduur van bestaande dakbedekkingen. Dé coating voor het verduurzamen van het platte dak!

Wat zijn de 3 componenten van de Triple Guard Technology?
Het siliconen bindmiddel in Silicone Roofing TG dakafwerking vormt een zeer solide, elastische en sterke basis! Dit biedt een langdurende bescherming tegen alle weersinvloeden.

De 3 belangrijkste eigenschappen van siliconen:
1: Extreem goed bestand tegen UV-straling;
2: Bestand tegen stilwater belasting;
3: Unieke zonwerende eigenschappen en energiebesparend door zonreflectie;
rendementstijging bij gebruik zonnepanelen

UV resistent
Weersinvloeden, zoals UV straling, warmte en zuurstof, hebben vanzelfsprekend invloed op de kwaliteit van de dakbedekking. Problemen zoals het teruglopen in glansgraad, vergeling, barsten en een verminderde functionaliteit van de coating kunnen optreden, waardoor een kortere levensduur van het aangebrachte systeem kan ontstaan. Het siliconen bindmiddel in de Silicone Roofing TG is ongevoelig voor degradatie d.m.v. UV straling, wat ervoor zorgt dat bij regelmatig onderhoud het dak langdurig mee gaat.

Bestand tegen stilwater belasting
Na het aanbrengen van Silicone Roofing TG ontstaat een 100% waterdicht membraan en is het bestand tegen stilstaand water. Deze waterdichtheid ontstaat door het silicone bindmiddel, waardoor een hydrofobe (waterafstotende) laag ontstaat. De hydrofobe eigenschappen èn de naadloze afwerking zorgen ervoor dat inwatering door wateraccumulatie uitgesloten is.

Zonreflectie & energiebesparing
De witte kleur weerkaatst de warmte van de zon. Daardoor houdt het dak minder warmte vast. (Een zwart dakvlak kan opwarmen tot 80°C, een wit dakvlak wordt niet warmer dan 40°C.) De binnentemperatuur onder het dak loopt minder snel op, waardoor airco’s minder vaak aan hoeven.
Eventuele zonnepanelen hebben ook voordeel bij het minder warme dak, want de opbrengst wordt verhoogd.|

Wilt u meer weten over deze Silicone Roofing TG dakcoating?
Neem contact met mij op en wij kijken samen naar de mogelijkheden.