Schilderwerken

 

Buiten

Eens in de zoveel jaar is het schilderwerk toe aan een nieuwe frisse laag. De reden hiervoor is omdat de verf verkleurd en we de woning graag er verzorgd uit willen laten zien. Ook voor het wegwerken van roet of waterschade kan een nieuwe verflaag de oplossing zijn. Door te werken met kwaliteit producten kan een langere levensduur worden gegarandeerd. Tijdens de voorbereiding worden scheuren/slechte plekken die onder andere houtrot “kunnen” veroorzaken gevuld met plamuur of een duurzamere twee componenten epoctie. De volgende stap is een grondverf voorlak die de levensduur van de glans langer garandeert. Een langere glans en bescherming van het houtwerk is op de termijn kosten besparend, want dat is wat een ieder graag wil.

 

Binnen

Ook hier houden wij ons aan de regels, watergedragen producten zijn verplicht. Voorafgaande aan het schilderwerk worden alle vloeren afgedekt met stukloper. Goede basis leggen voor een kwaliteit afwerking is het schuurwerk, wij werken altijd met afzuiging waardoor de ruimte vrijwel schoon blijft, men wil geen stof in de overige ruimtes ofwel in het nieuwe schilderwerk. in overleg kunnen we samen een keuze maken tussen handwerk of machinale afwerking

Houtrotrenovatie / Inbraakschade

De vraag om duurzaam schilderwerk te leveren wordt steeds vaker gesteld, dit houd in dat alle hout verbindingen worden open gemaakt en dan gevuld worden met speciale pasta om houtrot te voorkomen. Door mijzelf te certificeren kan er een langdurige garantie van de fabrikant Repair-Care worden gegarandeerd.  Dit geld ook voor inbraakschades, geen vernieuwing van kozijnen/deuren maar een reparatie met Repair-Care geeft een mooie en duurzame oplossing.